Maak een kunstwerk vanuit je eigen wijsheid.

Wat jou ondersteunt!

Data: ongeveer 1x per maand. Eerst volgende 2 juni!
Prijs: 25 euro per middag. Materiaal ongeveer 5 euro.
Duur: 13.30 - 16.30 (uitloop tot 17.00). locatie: Zutphen.
Aanmelden via e-mail: edwinligt@hotmail.com.

In het begin zal ik informatie geven over de heilige geometrie. Dan doen we een oefening om ons af te stemmen op ons zelf. Vanuit daar komen er ideeën en kan je dat omzetten in een ontwerp. De kennis van de heilige geometrie kan je hierbij gebruiken. Bij dat ontwerp kan je kijken welk materiaal daar het beste bij past. De volgende mogelijkheden heb ik in huis:  

- Karton (25x25) of papier.
- Canvas (30x40cm) met acryl verf.
- Glas (20x30) met glasverf.

Tijdens het werk kunnen er emoties en gevoelens omhoog komen. Daar is ruimte voor. In mijn werk maak ik polygrammen die ondersteunend werken voor mensen. Een polygram maak ik met behulp van de heilige geometrie en is een bewustzijnsveld waarbij verbinding wordt gemaakt met één of meerdere hologrammen. Zo heb ik een vorm gemaakt die mij bijvoorbeeld helpt om mijzelf geleidt te voelen in het leven. Dat ik mijn eigen pad loop. 

Aan het einde van de workshop, doen we een oefening waarbij je de gemaakte vorm kan activeren in jezelf. Ik ervaar de vorm dan groot in mijn aura veld. Dan ben je aangesloten op de kwaliteiten hiervan. Door dit te herhalen kan dit verder verankeren in jezelf. Graag op tijd aanmelden. Dit in verband met aanschaf materiaal. Het is mogelijk om met ander materiaal mee te nemen en daarmee te werken, maar geef dat graag vooraf aan.