Individuele sessie

Na dat u heeft aangegeven wat er speelt, beginnen we met een korte oefening. Daarin wordt vaak duidelijk wat er in de sessie mag gebeuren. Daarna gebruiken we onze intuïtie voor de verdere te volgen stappen. Dit kan alles zijn wat ik de afgelopen jaren geleerd heb. Belangrijkste methodes zijn voor de heilige geometrie, healing arts en het sjamanisme. Daarnaast gebruik ik soms een didgeridoo, klankschaal, remedies en edelstenen.

Heilige geometrie

Voor het werken met de heilige geometrie maak ik gebruik van polygrammen. Dit zijn ontwerpen gemaakt op basis van de heilige geometrie. Deze polygrammen heb ik doorgekregen en bevatten informatie. Door hier mee te werken wordt het lichaam geïnstrueerd. Deze methode brengt je in contact met wie je werkelijk bent. Door hier mee te werken kan je meer jezelf zijn. Ik heb 2 series waarmee gewerkt kan worden: In den beginne en manifestatiekracht. 

Kunstwerk.jpg

Er zijn 2 manieren waarop ik hiermee werk:

  • U gaat voor een serie staan, zie afbeelding hiernaast (serie manifestatiekracht). Dit kunnen we aanpassen zodat het past voor jou. De plankjes kunnen op een andere plek, of kan er wat weghalen/toevoegen. Alle informatie komt nu in je systeem.
  • U gaat op 1 polygram staan. De energie kan nu via de voeten door het hele lichaam stromen. Zo komt de energie van dit ene ontwerp binnen. 

Beide methodes kunnen in een sessie gebruikt worden. Het ene polygram kan nu datgene zijn wat er nu nodig is voor het proces. De serie wordt gebruikt voor het geheel.


healing arts

Tijdens een sessie wordt begonnen met het contact maken met ‘de zon onder je voeten’. Dit is een manier om contact te krijgen met je hogere zelf. Als dat contact er is, dan dient zich het onderwerp aan wat aandacht nodig heeft. Blokkades die de cliënt tegen komt mogen gezien en geheeld worden. Ter ondersteuning kunnen de Liquid Light Frequencies (de flesjes) gebruikt worden. Bij het gebruik van deze flesjes is het belangrijk om de velden te doorvoelen, zodat ze geïntegreerd kunnen worden in het fysieke lichaam. De flesjes ondersteunen bewustzijns groei en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 

De Healing Arts methode is erop gericht om meer in contact te komen met je hogere zelf. Door dit te doen, kan het luisteren naar je eigen wijsheid vergroot worden. Dit helpt je ook in het dagelijkse leven, door meer contact te hebben met je eigen wijsheid. Zo kunnen de juiste dingen op je pad komen!

Healing Arts flesjes.jpg

Andere methodes:

  • Verder heb ik het eerste jaar van een opleiding in het inca-sjamanisme gedaan, en kan ik daar ook een aantal inwijdingen van doorgeven.
  • Ook werk ik met de Nesef oliën. Dit is een olie waarmee je jezelf insmeert. Het trekt in je lichaam en reinigt de organen. Verder werkt het om sterker in je lichaam te komen. Er zijn 5 verschillende oliën. Voor meer informatie en mijn eigen ervaring zie hier. Bij interesse kan ik invoelen of een olie passend is. En ook welke olie het meeste voor je kan betekenen. Daarna kan je vrijblijvende afspraak maken waarbij ik meer uitleg over de olie.

Kosten

De kosten voor een sessie bedragen € 50,- voor een uur. Anderhalf uur is € 75,-. 

De kosten voor een Nesef olie zijn € 120,-. Dit is inclusief de (vrijblijvende) afspraak vooraf en vragen tijdens het proces.