Nesef olie

De Nesef oliën zijn ontwikkeld door Alexandra Steverink. De 5 oliën werken via het lichaam in op het bewustzijn. Het zijn oliën waarmee je jezelf kan insmeren op het hele lichaam. De olie trekt dan in het lichaam, en reinigt de organen. Na deze reiniging kan een hoger bewustzijn in het orgaan komen. Daardoor treedt een verandering op in het dagelijkse leven. Het heeft een langzame en langdurige werking. Elke olie heeft een eigen gebied waarop het werkzaam is. Eventueel kan na een olie (werkt meestal ongeveer 1 jaar!) nog een andere olie gebruikt worden, zodat ook andere gebieden bereikt kunnen worden.

In een vrijblijvende afspraak kan ik meer informatie geven over de oliën en kijken of er 1 voor jou geschikt zou zijn. Een olie kost 120 euro. Daarin zit een afspraak met uitleg over de oliën, de olie zelf en begeleiding gedurende de periode dat de olie werkt. De olie kan 2-3 keer ingesmeerd worden op het lichaam.


Ik heb zelf 3 oliën gebruikt. Hieronder mijn beschrijving daarvan:

Ik ben december 2012 begonnen met oliën van Nesef. Nu heb ik drie verschillende oliën gebruikt in 3 jaar. Het is leuk om nu te zien hoe de thema’s van dat jaar overeenkomen met het thema van de olie. Vaak is het moment van beginnen aan een olie een kantelpunt. Er komen dan ook vaak nieuwe dingen op mijn pad en/of andere dingen stoppen.

Ik ben begonnen met de Dosit. Het thema van de Dosit is om meer in je lichaam te komen. Dat jaar was het belangrijkste voor mij om bezig te zijn met yoga, massages en behandelingen zoals reiki. In september 2013 ben ik begonnen met de olie Snowet. Ook in dit jaar ging ik nog verder met yoga, om meer in mijn lichaam te komen. Maar vanaf dat moment begon ik ook met vrijwilligerswerk/re-integratietraject waarin ik mezelf meer moest laten zien (na lange burn-out periode). Aan het einde van dat jaar heb ik zelfs workshops gegeven. Het grappige is, dat dit stopte toen ik met de volgende olie begon, de Tamar. Vanaf dat moment ben ik begonnen met een cursus tot energetisch therapeut, om vooral zelf een sterkere energetische basis te krijgen. Ook begon mijn belastbaarheid toe te nemen, op meerdere gebieden. Ik kon makkelijker cursussen (energetisch) aan, begon weer met hardlopen (fysiek) en kon weer makkelijker werk doen waarbij ik moet nadenken (mentaal).

De olie sluit heel goed aan bij het thema wat er dat jaar voor mij speelt. Bij elke olie kon ik heel goed voelen en ervaren wat het met me deed. Echt per maand is het verschil al merkbaar. In die 3 jaar hebben de oliën mij vooral een veel sterkere aarding en basis gegeven, waardoor er voor mij veel meer mogelijk is!