Introductie

Weet je even niet welke kant je op wilt in je leven? Via deze site en het werk wat ik doe wil ik je ondersteunen bij het:

  • Inspireren (tot een verandering)

  • Transformeren (van oude gewoontes)

  • Activeren (van nieuw bewustzijn)

Doel - Hierbij ondersteun ik jou om te herontdekken wie je werkelijk bent. Om zo weer je eigen creatie vermogens toe te eigenen. Zodat je je eigen werkelijkheid kan gaan scheppen. Om je niet meer tegen te laten houden door je omgeving en jezelf. In lastige momenten wil ik graag mensen inspireren. En om te laten voelen en ervaren dat er andere mogelijkheden zijn dan de beperkte mogelijkheden die we vaak zien. Zodat het perspectief breder wordt en we andere keuzes kunnen gaan maken.

Methodes - Hierbij gebruik ik de methodes: heilige geometrie, Healing Arts, Nesef en het sjamanisme. Het werken met de heilige geometrie is een methode die ik zelf heb ontwikkeld. De heilige geometrie staat aan de basis van de schepping. Daardoor werkt het voor mij goed om te ervaren wie je bent, en te voelen welke creatiekrachten je zelf bezit.

Ben je al werkzaam als therapeut? Dan kan ik je wellicht ondersteunen met het volgende:

  • Nieuwe kwaliteiten ontdekken in jezelf, via individuele sessie

  • Met de Healing Arts opleiding een andere methode te ontdekken

  • Mee te denken over nieuwe werkwijzen (inzetten van bijv. geometrie, edelstenen, remedies)

  • Kunst dat de energie in de ruimte verhoogt

Kijk verder op deze website voor meer informatie!

Uiten - Ook voor andere doelgroepen bied ik mogelijkheden. Zo bied ik ook workshops aan die in het teken staan om jezelf te uiten. Vooral voor jong volwassenen belangrijk. Dan is er o.a. de creatieve workshop, waarbij je een eigen kunstwerk kan maken. Dit kan in je eigen stijl of met behulp van de heilige geometrie. Voor meer informatie zie workshops.

Agenda